A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Дата: від до Скинути

Свято книжки

Свято книжки    Щороку в день народження великого казкаря Ганса Хрістіана Андерсена відзначається Міжнародний день дитячої книги , адже книга має неабиякий вплив на формування духовного світу людини.   А дитяча книга - перша сходинка до пізнання безмежного , чарівного, дивовижного світу - життя.    З нагоди свята в школі відбулись і бенефіс читача , і буккросинг, і ерудит - шоу.   За результатами конкурсів " Кращий читач року" та "Шкільний підручник" переможці отримали нагороди.

14:29 02.04.2021

«Безпека дітей в інтернет - просторі»

   Інтернет-технології стали невід'ємною частиною життя дітей і сучасної молоді. Невміння працювати з комп’ютером і орієнтуватися в інтернет-просторі в сучасному суспільстві можна порівняти з невмінням писати й читати. Комп'ютер є не тільки розвагою, але й засобом спілкування, самовираження та розвитку.  Проте в кіберпросторі існує велика кількість таких негативних явищ, як насильство, булінг, кібербулінг, кібергрумінг, секстинг тощо. Логічно, що  це не може не турбувати громадськість,зокрема освітян та батьків.

11:24 31.03.2021

24 березня Всесвітній День боротьби з туберкульозом

    З метою збереження здоров’я учнів, привернення уваги до проблеми боротьби з туберкульозом та інформування учасників освітнього процесу про небезпеку і тяжкі наслідки зараження туберкульозом шкільна медична сестра Стець Інна Григорівна провела з учнями початкових класів пізнавальну гру "Що таке туберкульоз та шляхи його передачі".

16:02 24.03.2021

Позакласний виховний захід «Я вибрала Долю собі сама…»

   22 березня до Дня народження Л.В. Костенко в Надлиманському ЗЗСО для учнів 10, 11 класів був проведений позакласний виховний захід «Я вибрала Долю собі сама…». Старшокласники слухали вірші поетеси у виконанні заслуженої артистки України Т.Кульки, української акторки театру, кіно та дубляжу Наталки Денисенко та українського актора Максима Самчика й самі читали поезії Л.Костенко, що припали їм найбільше до душі (Камак А, Токар М., Мігель А); обмінювалися своїми думками та враженнями. Протягом заходу створювали колективний літературний портрет письменниці. А на завершення – так званий портрет співпраці. Відвідали й допомогли провести цей захід і вчителі: Валькова Т.В., Милосердна А.М., Петричиць І.В. та директор закладу Зброжко В.П.

14:40 23.03.2021

Всесвітній день води

   Щорічно 22 березня відзначається Всесвітній день води, проведення якого започатковано Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році з метою привернення уваги до проблем, пов’язаних з водним фактором у світі.

21:15 22.03.2021

БАТЛ МЕМІВ

22 березня у всьому світі відзначали Міжнародний день води.

13:31 22.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень