A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Дата: від до Скинути

День Європи

День Європи- це свято Європейського союзу,що відзначається в усіх країнах Європи.

18:54 14.05.2021

День Перемоги

Вічний вогонь палає Дзвонить у далі століть Вічний вогонь закликає: Щастя живих бережіть! Вічний вогонь клекоче: Люди, не треба війни, Щоб не вмирали дочки, Сестри, брати, сини! Вічний вогонь палає, Тужать берізки над ним. Вічний вогонь вимагає: Миру і щастя живим!

22:32 08.05.2021

  26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи

    26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. 35 років минуло з дня аварії на Чорнобильській АЕС, аварії, яка призвела до непоправних медичних, економічних, соціальних і гуманітарних наслідків, яка за екологічними наслідками переросла в планетарну катастрофу: радіоактивним цезієм було забруднено 75% території Європи. Ті два вибухи на 4-му реакторі АЕС вчені прирівнюють до 300 Хіросім. У боротьбу зі спричиненою вибухом пожежею першими вступили пожежники, які ціною власного життя боролися з радіоактивною стихією, по суті рятуючи весь світ.  У ліквідації наслідків аварії було задіяно 650 тисяч людей, 8,5 мільйонів вважають постраждалими від неї, із зони відчуження переселено майже 200 тисяч жителів, А 26 квітня, вписане чорною фарбою в історію людства, стало Міжнародним днем пам’яті Чорнобиля. У Надлиманському закладі освіти до цієї дати були проведені виховні заходи, які пройшли під девізом «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять». Це класні години, конкурс читців, виставка малюнків, виставка книжок у бібліотеці закладу.

15:50 26.04.2021

Загальнонаціональна хвилина мовчання

 26 квітня 2021 року 12.00. Загальнонаціональна хвилина мовчання. Вшанування пам'яті жертв катастрофи та ліквідаторів, які ціною свого життя врятували Україну і світ від глобального лиха.

13:09 26.04.2021

Конкурс читців до Міжнародного дня пам'яті Чорнобильської катастрофи

   26 квітня 1986 року світ став свідком жахливої катастрофи на Чорнобильській АЕС, наслідки якої відлунюють і сьогодні.35 років радіоактивний пил Чорнобиля мете по душах і пам'яті людей. Біль, спричинений трагедією, ніколи не зітреться. Сьогодні про це розповідають фільми, книги, картини, вірші. Одним із заходів, проведених у Надлиманському закладі освіти до Міжнародного дня пам'яті Чорнобильської катастрофи, був конкурс читців серед учнів 5 -11 класів. Журі у складі Зброжко В.П., П'єцух В.Я.,Валькової Т.В. оцінювало відповідність творів тематиці, оформлення та виразність читання. У конкурсі взяли участь Догар Софія - 5 клас,Мігель Маргарита і Буракова Антоніна - 6-А, Шашадська Вікторія - 7-А,Оссо Катрін - 6-Б, Єрьомич Катерина і Присакарян Данило - 7-Б, Казотій Анастасія - 8, Велько Марк - 9, Мігель Євгенія - 10, Багнюк Інна - 11. Переможцями конкурсу у своїх вікових категоріях али Багнюк Інна, Казотій Анастасія і Мігель Маргарита. 

12:44 26.04.2021

Здоров’я – це дар

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє , почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоровям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою з 19 по 23 квітня у Надлиманському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведений Тиждень основ здоров’я. Такі тижні – це завжди веселі, активні заходи, які подобаються всім школярам. Вони можуть не тільки брати участь в різних активних заходах, а й подихати свіжим повітрям, побігати і добре провести свій час, посмакувати в шкільній їдальні здоровим харчуванням.

14:36 23.04.2021

День ЗЕМЛІ

Щороку 22 квітня День Землі об’єднує мешканців світу, аби таким чином вшанувати крихку природу планети, яка все більше страждає від людських дій. Ми не стоїмо осторонь цих проблем, виховуємо в учнів любов до природи, бережливе ставлення до її багатств.

07:56 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень