A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Дата: від до Скинути

3-го грудня світ відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами

   3-го грудня світ відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1992-му році. Це рішення було закликом до усіх держав, до кожного з нас звернути увагу на проблеми цих людей, захист їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про необхідність турботи і милосердя по відношенню до найбільш незахищеної частини нашого суспільства - людей з інвалідністю. Саме з метою виховання уваги до того,що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, яким потрібна не тільки певна допомога,а й відчуття рівності у суспільстві, у Надлиманському закладі освіти проведені уроки доброти й виховні години відповідної тематики: "Ріка добра з джерельця доброти", " Дивіться на нас, як на рівних"," Для дітей - суспільство без бар'єрів". Адже саме доброта і милосердя врятують світ!

16:59 03.12.2021

XI Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок»

Завдання XI Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» — це повторення навчального матеріалу вивченого минулого року та актуалізація нового, це захопливі інтерактивні завдання!

16:00 25.11.2021

Міжнародний конкурс знавців української мови

Олесь Гончар писав:" Мова - це не просто спосіб спілкування,а щось більш значуще. Мова - це всі глибинні пласти духовного життя народу, його історична пам'ять, найцінніше надбання віків". Саме з метою збереження і розвитку цього надбання канадський підприємець українського походження, меценат Петро Яцик заснував Міжнародний конкурс знавців української мови,який цього року 22-й раз крокує селами і містами багатьох країн світу. Не оминув він і Надлиманський заклад освіти. Наші юні мовознавці долучились до конкурсних випробувань, продемонструвавши знання з лексики та фразеології, орфографії і синтаксису, володіння художнім словом. У конкурсі взяли участь Ткаченко Максим (5-й клас), Олійник Поліна(7-й клас), Єрьомич Катерина (8-Б клас),Багнюк Єлизавета (9-й клас), Багнюк Ілона і Бадика Аріна(6-й клас)

15:56 24.11.2021

21 листопада - День Гідності і Свободи

21 листопада - День Гідності і Свободи, день, коли Україна схиляє голови, вшановуючи пам'ять тих, хто на Майдані Незалежності відстоював право українців на самовизначення, право на незалежність під час Помаранчевої революції (2004рік) та Революції Гідності (2013рік). Криваві події останньої назавжди вписані в історію нашої держави словами великого Кобзаря:"Борітеся - поборете!". У Надлиманському закладі освіти до цієї дати у 7-Б класі відбувся виховний захід під гаслом:"Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!" Бібліотекар школи П'єцух В.Я. формила книжкову виставку "Україна - країна нескорених",а вчителька образотворчого мистецтва Осипова Н.Г. провела конкурс малюнків на цю тему. Крім цього, учні 5 - 8 класів узяли участь у вікторині на платформі Kahoot.

15:54 21.11.2021

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

    З метою виховання в школярів почуття гордості за свій український народ, його духовні цінності, любові до рідного краю, формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини, почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Великий Кобзар, щорічно восени в Україні стартує Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цього року в Конкурсі брали участь Уханова Даніела, уч.5 класу, Мархонос Ельвіра, уч 6 класу, Доценко Каріна, уч. 7-Б класу, Єрьомич Катерина, уч. 8-Б класу, Казотій Анастасія, уч. 9 класу, Велько Марк і Попойлик Анастасія, учні 10 класу.

16:48 19.11.2021

  Безпечна дорога додому

      Кожна дитина почуває себе в безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти в тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правил дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

16:07 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень