A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська освітня програма «Здоров’я без сорому»

  З метою підвищення  рівня обізнаності учнів щодо здорового способу життя, зокрема особистої гігієни,  громадське об'єднання «Дівчата» за підтримки UNICEF та уряду Німеччини реалізує всеукраїнську освітню програму із підвищення обізнаності з основ здоров’я та гігієни для школярів «Здоров’я без сорому».

15:11 17.11.2021

День української писемності та мови

  9 листопада у день пам'яті Преподобного Нестора Літописця ми відзначаємо День української писемності та мови. І це закономірно. Адже українська земля народила сина, який усвідомлював значення всього, що відбувалося на ній, прагнув зберегти національну пам'ять з вірою в те, що її не розгублять, а примножать нащадки. Саме він стояв біля витоків української писемності.

14:59 09.11.2021

Зустріч з прикордонниками

   У Надлиманському ЗЗСО завжди велика увага приділялась патріотичному вихованню, розумінню нашою молоддю суті понять "захист Вітчизни","служба в армії". Саме з цією метою відбулася зустріч наших учнів із прикордонниками Кароліно-Бугазького загону. Дуже вдячні лейтенанту Євгену Фірцаку  за цікаво організоване знайомство учнів з армійським побутом, навчанням та діями вояків під час тривоги. Вразив учнів своїми розмірами прожектор,за допомогою якого ведуться нічні спостереження за навколишнім середовищем, дізналися вони і про особливості облаштування бліндажів,сподобалась можливість приміряти військове спорядження,знайомство з різними видами зброї.              

15:37 16.10.2021

Мітинг-реквієм у Доброславі

   14 жовтня група вчителів Надлиманського ЗЗСО відвідала заходи до Дня захисників і захисниць України у Доброславі( Доброславська ОТГ). Взяли участь у мітингу - реквіємі, привітали тих,хто сьогодні захищає країну на Сході нашої держави, вшанували полеглих героїв 28- ї Окремої механізованої бригади, яка базується на території громади. У цій бригаді, як з початку війни, так і сьогодні несуть службу наші земляки і з якою нас пов'язують дружні стосунки. Цікавою була екскурсія у місцевому Центрі культури,яку провів директор Південного регіонального відділення Українського національного інституту пам'яті Сергій Гуцалюк.           

10:50 15.10.2021

День захисника України

День захисника України - це свято вшанування козацької доблесті та звитяги, свято вдячності всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю. Прийміть найщиріші вітання з Днем захисників і захисниць України! Це свято має особливе значення. Воно нагадує про громадянський обов'язок і важливе чоловіче призначення. Наш святий обов'язок - зберегти мир і злагоду в суспільстві і на землі. Бажаємо Вам доброго здоров'я, щастя, благополуччя і всього самого світлого і прекрасного!

11:53 13.10.2021

ІІ ТУР "БАТЛ ШКІЛ" JuniorZ Моршинська

З Днем Захисника та захисниць України вас вітає команда Надлиманського ЗЗСО "Караголь". Бажаємо мирного неба над головою, довголіття, родинного затишку і тепла.

11:02 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень