A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Дата: від до Скинути

"МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ РЕГБІ - 5"

17 ВЕРЕСНЯ у НАДЛИМАНСЬКОМУ ЗАКЛАДІ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ було проведено "МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ РЕГБІ - 5". Учителі фізичної культури та учні мали змогу познайомитися із новою грою регбі - 5. Проводила майстер-клас Марина Михайлівна Окольнича, керівник дитячих проєктів Одеського регбійного союзу . Доки пілотні школи НУШ впроваджують нову модельну програму, ми вивчаємо нові модулі, які вже наступного року будемо мати змогу впроваджувати у своїй роботі. Завдяки Марині Михайлівні школи Маяківської  громади отримали по комплекту для гри в регбі-5. Це чудовий старт! Щиро дякуємо!

15:02 18.09.2021

Перше вересня 2021

Вересень щедро сонцем зігрітий. В школу повсюди сходяться діти. Квіти барвисті в них у руках, Вогники щастя ясніють в очах. В кожного радісна усмішка сяє. Дзвоником першим їх школа вітає.

11:01 01.09.2021

Благодійний проект «Світло в тобі»

   На 30-річчя незалежності України шкільний парламент прийняв участь у благодійному проекті  «Світло в тобі» який мав на меті порятунок життя маленького хлопчика,  Кудрявського Єгорчика . Дітки малювали на асфальті “Країну добрих сердець”. Це країна, де живуть люди з великим серцем, чуйною душею.

22:24 25.08.2021

Випускний вечір - 2021

   Вже позаду шкільні уроки та перерви, віддзвенів останній дзвоник, вщухли переживання від іспитів ЗНО і ось вона прощальна мить – урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. Цього року в Надлиманському ЗЗСО І-ІІІ ступенів серед 12 випускників є золота медалістка Інна Багнюк, яка склавши всі випробування ЗНО-2021 на "12", підтвердила золоту медаль і за рейтингом стала найкращою випускницею Маяківською ОТГ.

19:59 03.07.2021

Табір відпочинку "Барвінок"

  Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора — канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером — це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літо — найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів. Літо - це чудова пора для  загартування та зміцнення здоров'я, можливість набратися сил для нового навчального року.

20:40 24.06.2021

"Прощавай, початкова школо!"

   Наше життя сповнене цікавих вражень, незабутніх подій. 4 червня головною подією в Надлиманському ЗЗСО І - ІІІ СТ. стало свято в 4 класі, присвячене закінченню початкової школи. В цей день в надійні руки вчителів середньої школи перейшли 26 непосидючих,галасливих, проте талановитих, щирих і кмітливих випускників 4 класу. На святі всім було тепло від посмішок і святкового настрою

20:15 05.06.2021

Екологічний форум «Діти Дністра»

  Наша планета переживає велику екологічну кризу. Ми часто скаржимось на погане повітря, неякісну воду, бруд на дорогах, погіршення здоров’я, неякісні продукти, вирубку лісів… І якщо ми будемо продовжувати лише пасивно спостерігати, то подальше погіршення стану планети неминуче.

21:11 26.05.2021

Творчість В. Стефаника

20 травня з метою популяризації творчості В. Стефаника та з нагоди 150-річчя з Дня народження видатного українського письменника в Надлиманському закладі для учнів 10, 11 класів був проведений урок позакласного читання «В. Стефаник. Сторінками «Автобіографії». На уроці старшокласники пригадали вивчені твори письменника, поглибили знання з його біографії, а також ознайомилися з новим твором майстра – «Автобіографією», яку підготував до виразного читання учень 10 класу Петричиць Д. На завершення учні взяли участь у вікторині на кращого знавця життя і творчості В. Стефаника. Переможцями стали учні 11 класу Багнюк І., Камак О. та Драгнєв Д.

18:18 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень