A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Дата: від до Скинути

Відкриті уроки в початкових класах Надлиманського ЗЗСО І-ІІІ ст..

   У квітні місяці пройшли відкриті уроки в початкових класах Надлиманського ЗЗСО І-ІІІ ст.. Мета відкритих уроків: обмін досвідом між  учителями. Адже на відкритих уроках кожен педагог може почерпнути для себе  щось цікаве, а потім примінити   у своїй роботі.

21:37 09.04.2021

Урок Мужності

   Урок Мужності , присвячений 77-й річниці визволення Овідіопольщини від німецько-фашистських загарбників, для учнів 1-4 класів Надлиманського закладу відбувся біля пам’ятника загиблим воїнам , полеглим при звільненні нашого села, та односельцям , що не повернулися з війни. Вчителька історії Поліщук І.Л. розповіла школярам про події тих років, закликала шанувати пам'ять воїнів–визволителів, бути вдячними тим, хто тяжко , але віддано працював на перемогу в тилу. Так, гірко визнавати , що українцям знову довелося зі зброєю в руках захищати свободу і територіальну цілісність батьківщини від зазіхань сусідньої держави. Але сучасні захисники виявилися гідними слави своїх дідів і прадідів, і героїзмом, і силою духу і мужністю.

14:47 09.04.2021

Атестація педагогічних працівників  2021

   Завершився один із найвідповідальніших етапів у житті освітян - атестація педагогічних працівників  2021. У цьому році атестувалися наші колеги: Мілошова О.Ю., вчитель математики та інформатики, Дудник Н.В., вчитель української мови та літератури,  Давлєтова А.В., вчитель фізичної культури та Поліщук І.Л., вчитель історії та правознавства.  Вітаємо наших  педагогів з підтвердженням(присвоєнням) кваліфікаційних категорій. Зичимо їм   міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди, чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту.    Нехай завжди вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких. Вічної молодості вашій душі та доброти серцю, творчих злетів,нових ідей, здійснення всіх  планів та сподівань! Вітаємо!!

09:47 08.04.2021

Свято книжки

Свято книжки    Щороку в день народження великого казкаря Ганса Хрістіана Андерсена відзначається Міжнародний день дитячої книги , адже книга має неабиякий вплив на формування духовного світу людини.   А дитяча книга - перша сходинка до пізнання безмежного , чарівного, дивовижного світу - життя.    З нагоди свята в школі відбулись і бенефіс читача , і буккросинг, і ерудит - шоу.   За результатами конкурсів " Кращий читач року" та "Шкільний підручник" переможці отримали нагороди.

14:29 02.04.2021

«Безпека дітей в інтернет - просторі»

   Інтернет-технології стали невід'ємною частиною життя дітей і сучасної молоді. Невміння працювати з комп’ютером і орієнтуватися в інтернет-просторі в сучасному суспільстві можна порівняти з невмінням писати й читати. Комп'ютер є не тільки розвагою, але й засобом спілкування, самовираження та розвитку.  Проте в кіберпросторі існує велика кількість таких негативних явищ, як насильство, булінг, кібербулінг, кібергрумінг, секстинг тощо. Логічно, що  це не може не турбувати громадськість,зокрема освітян та батьків.

11:24 31.03.2021

24 березня Всесвітній День боротьби з туберкульозом

    З метою збереження здоров’я учнів, привернення уваги до проблеми боротьби з туберкульозом та інформування учасників освітнього процесу про небезпеку і тяжкі наслідки зараження туберкульозом шкільна медична сестра Стець Інна Григорівна провела з учнями початкових класів пізнавальну гру "Що таке туберкульоз та шляхи його передачі".

16:02 24.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень