A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Дата: від до Скинути

"Новорічна композиція"

  У Надлиманському ЗЗСО пройшов шкільний етап конкурсу "Новорічна композиція" . На конкурс було представлено понад 30 композицій, найкращі з яких вибороли честь представляти наш заклад та громаду на обласному конкурсі в м.Одеса.

14:46 08.12.2021

Атестаційний марафон триває

Атестаційний марафон триває. Слідуючою презентує свої досягнення і напрацювання вчитель вищої категорії Худенко С.М. Відкриті уроки: трудового навчання у 7-А класі та основ здоров'я у 7-Б класі.

14:36 08.12.2021

3-го грудня світ відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами

   3-го грудня світ відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1992-му році. Це рішення було закликом до усіх держав, до кожного з нас звернути увагу на проблеми цих людей, захист їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про необхідність турботи і милосердя по відношенню до найбільш незахищеної частини нашого суспільства - людей з інвалідністю. Саме з метою виховання уваги до того,що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, яким потрібна не тільки певна допомога,а й відчуття рівності у суспільстві, у Надлиманському закладі освіти проведені уроки доброти й виховні години відповідної тематики: "Ріка добра з джерельця доброти", " Дивіться на нас, як на рівних"," Для дітей - суспільство без бар'єрів". Адже саме доброта і милосердя врятують світ!

16:59 03.12.2021

XI Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок»

Завдання XI Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» — це повторення навчального матеріалу вивченого минулого року та актуалізація нового, це захопливі інтерактивні завдання!

16:00 25.11.2021

Міжнародний конкурс знавців української мови

Олесь Гончар писав:" Мова - це не просто спосіб спілкування,а щось більш значуще. Мова - це всі глибинні пласти духовного життя народу, його історична пам'ять, найцінніше надбання віків". Саме з метою збереження і розвитку цього надбання канадський підприємець українського походження, меценат Петро Яцик заснував Міжнародний конкурс знавців української мови,який цього року 22-й раз крокує селами і містами багатьох країн світу. Не оминув він і Надлиманський заклад освіти. Наші юні мовознавці долучились до конкурсних випробувань, продемонструвавши знання з лексики та фразеології, орфографії і синтаксису, володіння художнім словом. У конкурсі взяли участь Ткаченко Максим (5-й клас), Олійник Поліна(7-й клас), Єрьомич Катерина (8-Б клас),Багнюк Єлизавета (9-й клас), Багнюк Ілона і Бадика Аріна(6-й клас)

15:56 24.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень