A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Дата: від до Скинути

"Прощавай, початкова школо!"

   Наше життя сповнене цікавих вражень, незабутніх подій. 4 червня головною подією в Надлиманському ЗЗСО І - ІІІ СТ. стало свято в 4 класі, присвячене закінченню початкової школи. В цей день в надійні руки вчителів середньої школи перейшли 26 непосидючих,галасливих, проте талановитих, щирих і кмітливих випускників 4 класу. На святі всім було тепло від посмішок і святкового настрою

20:15 05.06.2021

Екологічний форум «Діти Дністра»

  Наша планета переживає велику екологічну кризу. Ми часто скаржимось на погане повітря, неякісну воду, бруд на дорогах, погіршення здоров’я, неякісні продукти, вирубку лісів… І якщо ми будемо продовжувати лише пасивно спостерігати, то подальше погіршення стану планети неминуче.

21:11 26.05.2021

Творчість В. Стефаника

20 травня з метою популяризації творчості В. Стефаника та з нагоди 150-річчя з Дня народження видатного українського письменника в Надлиманському закладі для учнів 10, 11 класів був проведений урок позакласного читання «В. Стефаник. Сторінками «Автобіографії». На уроці старшокласники пригадали вивчені твори письменника, поглибили знання з його біографії, а також ознайомилися з новим твором майстра – «Автобіографією», яку підготував до виразного читання учень 10 класу Петричиць Д. На завершення учні взяли участь у вікторині на кращого знавця життя і творчості В. Стефаника. Переможцями стали учні 11 класу Багнюк І., Камак О. та Драгнєв Д.

18:18 20.05.2021

День Європи

День Європи- це свято Європейського союзу,що відзначається в усіх країнах Європи.

18:54 14.05.2021

День Перемоги

Вічний вогонь палає Дзвонить у далі століть Вічний вогонь закликає: Щастя живих бережіть! Вічний вогонь клекоче: Люди, не треба війни, Щоб не вмирали дочки, Сестри, брати, сини! Вічний вогонь палає, Тужать берізки над ним. Вічний вогонь вимагає: Миру і щастя живим!

22:32 08.05.2021

  26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи

    26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. 35 років минуло з дня аварії на Чорнобильській АЕС, аварії, яка призвела до непоправних медичних, економічних, соціальних і гуманітарних наслідків, яка за екологічними наслідками переросла в планетарну катастрофу: радіоактивним цезієм було забруднено 75% території Європи. Ті два вибухи на 4-му реакторі АЕС вчені прирівнюють до 300 Хіросім. У боротьбу зі спричиненою вибухом пожежею першими вступили пожежники, які ціною власного життя боролися з радіоактивною стихією, по суті рятуючи весь світ.  У ліквідації наслідків аварії було задіяно 650 тисяч людей, 8,5 мільйонів вважають постраждалими від неї, із зони відчуження переселено майже 200 тисяч жителів, А 26 квітня, вписане чорною фарбою в історію людства, стало Міжнародним днем пам’яті Чорнобиля. У Надлиманському закладі освіти до цієї дати були проведені виховні заходи, які пройшли під девізом «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять». Це класні години, конкурс читців, виставка малюнків, виставка книжок у бібліотеці закладу.

15:50 26.04.2021

Загальнонаціональна хвилина мовчання

 26 квітня 2021 року 12.00. Загальнонаціональна хвилина мовчання. Вшанування пам'яті жертв катастрофи та ліквідаторів, які ціною свого життя врятували Україну і світ від глобального лиха.

13:09 26.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень