A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Дата: від до Скинути

Здоров’я – це дар

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє , почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоровям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою з 19 по 23 квітня у Надлиманському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведений Тиждень основ здоров’я. Такі тижні – це завжди веселі, активні заходи, які подобаються всім школярам. Вони можуть не тільки брати участь в різних активних заходах, а й подихати свіжим повітрям, побігати і добре провести свій час, посмакувати в шкільній їдальні здоровим харчуванням.

14:36 23.04.2021

День ЗЕМЛІ

Щороку 22 квітня День Землі об’єднує мешканців світу, аби таким чином вшанувати крихку природу планети, яка все більше страждає від людських дій. Ми не стоїмо осторонь цих проблем, виховуємо в учнів любов до природи, бережливе ставлення до її багатств.

07:56 23.04.2021

Всеукраїнський День довкілля

  Третя субота квітня-Всеукраїнський День довкілля. Працівники нашого закладу долучилися до акції, зробили свій внесок до поліпшення стану довкілля рідного села.

14:15 20.04.2021

День пожежної охорони

  У день професійного свята, вітаємо працівників мужньої і самовідданої професії-вогнеборців!

19:59 17.04.2021

ТОЛОКА у Надлиманському ЗЗСО

“Встав зранку, вмився, привів у порядок себе - приведи в порядок і свою планету”, - писав Антуан де Сент-Екзюпері у «Маленькому принці». Прибери своє подвір’я, свій будинок, свою вулицю, село...

15:17 13.04.2021

Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів

       Цього дня, 76 років тому, в’язні найбільшого концтабору смерті Бухенвальд біля Веймара назавжди змінили хід історії людства. Здолавши нацистських катів в інтернаціональному повстанні, полонені нарешті вийшли на волю та вдихнули повними грудьми.       Саме 11 квітня 1945 року з його воріт вийшов останній в’язень. Ця пам’ятна дата увійшла в історію як Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів.       Відтоді пройшло немало часу, та страшні злочини проти людства не мають строку давності. Геноцид цілих народів, масові розстріли дорослих та дітей на «фабриках смерті» в окупованих нацистами країнах, тортури та непосильна каторжна праця знищили мільйони безневинних людей.          Це все – в нашій пам’яті назавжди, що передаватиметься з покоління в покоління.           Ми вклоняємось з усім світом людям, які в пекельних муках пройшли цей шлях, вистоявши найстрашніші випробування. І віддаємо данину скорботної пам’яті жертвам нацизму, які загинули в стінах таборів смерті. Помолімося за їхні душі.

07:38 11.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень