A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Незабутні пригоди у зоопарку та дельфінарії!

Дата: 18.05.2023 23:24
Кількість переглядів: 13

Сьогодні учні Надлиманського ліцею вирушили у дивовижну подорож до одеського зоопарку та дельфінарію "Немо". Весь день був наповнений радістю, збудженням та новими враженнями для наших маленьких дослідників.

Наші учні зустрілися з фантастичним розмаїттям тваринного світу, починаючи від наймиліших створінь, таких як пухнасті зайченята та милі кенгуру, і закінчуючи захоплюючими хижаками, які викликають повагу і трепет. Діти могли спостерігати за тваринами та дізнаватися багато цікавих фактів про них.

Особливе захоплення викликало виступ морських котиків та дельфінів у дельфінарії «Немо». Ці розумні та граціозні створіння вразили нас своїми трюками та акробатичними виступами. Учні захоплювалися їхнім вмінням стрибати, кружляти у воді та взаємодіяти з тренерами. Це був справжній спектакль, який запам'ятався кожному учаснику цієї екскурсії надовго.

Крім захоплюючих вистав, наші учні також дізналися про важливість охорони природи та збереження біорозмаїття. Вони усвідомили, що кожен з нас повинен піклуватися про нашу планету та допомагати зберегти життя диких тварин та їхнє природне середовище. Ця поїздка до зоопарку та дельфінарію стала не лише джерелом радості, але й уроком екологічної свідомості.

По завершенні дня наші юні мандрівники повернулися додому втомлені, але щасливі. Вони розмовляли один з одним, розповідаючи про свої пригоди та враження. У їхніх серцях тепер завжди знайдеться любов і повага до тварин і навколишнього середовища.

Ми пишаємось нашими учнями і вдячні Надлиманському ліцею за організацію цієї подорожі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень