A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

«PRO САМООЦІНЮВАННЯ – 2024»

Дата: 07.02.2024 20:48
Кількість переглядів: 9

📊 «PRO САМООЦІНЮВАННЯ – 2024»

Продовжуємо надавати практичну допомогу закладам освіти Одещини у рамках реалізації 3-х ступеневого проєкту «PRO САМООЦІНЮВАННЯ-2024», який передбачає надання консультативної підтримки закладам освіти у проведенні самооцінювання освітньої діяльності.

Провели індивідуальний онлайн-тренінг «Самооцінювання: організація та збір інформації» з командою Надлиманського ліцею Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області та обговорили основні питання, які виникають під час підготовки до проведення самооцінювання освітньої діяльності: «Чи всі компоненти передбачені закладом освіти у Положенні про внутрішню систему забезпечення якості освіти?», «Чи можна провести самооцінювання відповідно до Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти, розробленого у ліцеї?», «Яку модель самооцінювання краще обрати та чому?», «В які терміни доцільно проводити самооцінювання?».

Окремо зупинилися на методах збору інформації, які використовуються під час проведення самооцінювання та розібралися в особливостях використання інструментарію.

Підкреслили, що самооцінювання — важлива складова функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у школі, що передбачає системний і комплексний підхід до аналізу своєї діяльності та допомагає керівництву оперативно реагувати на виклики, відстежувати динаміку та визначати напрями розвитку закладу освіти.

Попереду у команди ліцею етап збору інформації. А на наступному онлайн-тренінгу «Самооцінювання: аналіз і оцінювання» покажемо як узагальнювати інформацію та оцінювати за результатами цього аналізу діяльність закладу освіти.

Думаємо про майбутнє! Віримо у ПЕРЕМОГУ!

#ЯкістьОсвітиОдещина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень