A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

21 листопада «День Гідності і свободи»

Дата: 21.11.2023 20:15
Кількість переглядів: 9

21 листопада «День Гідності і свободи» – це не просто свято, а пам'ятна дата, яка символізує шлях розвитку і руху українського народу до демократичних цінностей, добробуту і укріплення свободи. Десятирічний шлях спротиву, окроплений кров'ю українського народу (Помаранчева революція, Революція Гідності, протистояння військовій агресії).

Тож з нагоди відзначення цієї дати учні 5, 6-Б і 9-Б класів Надлиманського ліцею долучились до спільного оформлення тематичного колажу «День гідності та свободи». Діти мали змогу висловити своє розуміння і ставлення до свободи і гідності людини. Учні присвятили свої щирі побажання і малюнки нашій Україні і всьому українському народові.

Варто пам'ятати, що освіта, виховання і сумлінна праця плекають покоління гідних і вільних людей, справжніх патріотів своєї держави. По справжньому гідні і вільні люди, усвідомлюючи власну цінність життя, так само цінують і поважають інших: допомагають, захищають всіх ціною власного життя, невтомно волонтерять і донатять. Так виявляють активну громадянську позицію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень