A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

Урок Мужності

Дата: 09.04.2021 14:47
Кількість переглядів: 76

   Урок Мужності , присвячений 77-й річниці визволення Овідіопольщини від німецько-фашистських загарбників, для учнів 1-4 класів Надлиманського закладу відбувся біля пам’ятника загиблим воїнам , полеглим при звільненні нашого села, та односельцям , що не повернулися з війни. Вчителька історії Поліщук І.Л. розповіла школярам про події тих років, закликала шанувати пам'ять воїнів–визволителів, бути вдячними тим, хто тяжко , але віддано працював на перемогу в тилу. Так, гірко визнавати , що українцям знову довелося зі зброєю в руках захищати свободу і територіальну цілісність батьківщини від зазіхань сусідньої держави. Але сучасні захисники виявилися гідними слави своїх дідів і прадідів, і героїзмом, і силою духу і мужністю.

 Слова вдячності і шани за подвиги у Другій світовій війні висловили присутні на мітингу голова Маяківської ОТГ Дяченко В.Ю., директор навчального закладу Зброжко В.П.

Х вилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих у боях за рідну землю. Підніжжя пам’ятника вкрили квіти , як знак віри у мирне, щасливе життя нашої країни.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень