A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Надлиманський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради

📌Зустріч обласних експертів з імунізації та громадського здоров’я щодо важливості вакцинації задля захисту здоров’я.💉🗓

Дата: 28.03.2023 10:00
Кількість переглядів: 12

🤓🏨 Сьогодні в Маяківській територіальній громаді на базі Надлиманського ліцею відбулась зустріч обласних експертів з імунізації та громадського здоров’я з освітянами та батьками школярів щодо важливості вакцинації задля захисту здоров’я.

🔸 З вітальним словом від офісу проекту USAID Розбудова стійкої системи громадського здоров’я до присутніх звернулась регіональна координаторка проекту в Одеській області Олена Теряєва.

🔸 Про завдання проекту за напрямком «імунізація» та попередні результати роботи у Маяківській громаді розповіла куратор проєкту від ГС Коаліція за Вакцинацію Ганна Лєснікова.

🔸 Основний кейс знань про вакцинокеровані інфекції та важливість захисту від них "передала" присутнім лікар-імунолог Ольга Балановська (ДУ "Одеський обласний центр контролю та профiлактики хвороб МОЗ України").

🔸 Із презентацією “Все про вакцинацію: запитання – відповіді” виступила Наталія Дяченко, головна медична сестра КНП «Маяківський ЦПМСД».

📑💉 Присутні змогли актуалізувати свої знання про вакцинокеровані інфекції, актуальні на сьогодні ризики інфікування, вакцинальний захист, а також поставити свої запитання медикам та експертам.

👩‍🏫👩‍👧‍👦 Сподіваємося, зустріч мотивує освітян та батьків школярів вакцинуватися самим і щеплювати своїх дітей не тільки обов’язковими, але й рекомендованими вакцинами, щоб надати їм якнайбільше захисту від небезпечних хвороб та ускладнень.

🙏👩‍🦰 Щиро дякуємо директорці Надлиманського ліцею Вірі Петрівні Зброжко за сприяння організації зустрічі, а колективу ліцею та батькам - за активну участь в дискусії, великий інтерес до теми та розуміння важливості вакцинації.

Маяківська громада

НАДЛИМАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ МАЯКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації

Департамент освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації

#ДайШансЗдоровю

#БутиЗдоровим

#ЦГЗ_Одеса



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень